Stranieri

Nicolae Stanciu la Slavia Praga » Antrenorul are numai laude pentru el: „E jucătorul cu cel mai mare potenţial transferat în fotbalul ceh!”

Nicolae Stanciu a jucat un an la Sparta, în 2018

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 30 iunie 2019

Antrenorul Jindřich Trpišovský confirmă că îl urmăreşte pe mijlocaşul român: "Dacă vrem să ne batem cu Ajax sau cu Celtic pentru grupele Ligii, avem nevoie la Slavia de talentul şi calităţile sale".

Dat afară de Al Ahli, Nicuşor Stanciu ar fi primit cu braţele deschise înapoi la Praga, însă nu la Sparta, ci la campioana Slavia, unde l-ar avea coleg pe Alexandru Băluţă.

Antrenorul Jindřich Trpišovský nu ascunde că îl are pe listă pe internaţionalul român pentru a acoperi iminenta plecare a slovacului Stoch la PAOK: "Este genul care ne lipseşte în lot. Este talentat şi orice tehnician şi l-ar dori. Cred că Stanciu este jucătorul cu cel mai mare potenţial transferat în fotbalul ceh. Dacă vrem să ne luptăm cu Ajax sau cu Celtic pentru grupele Ligii, avem mare nevoie de calităţile sale. În plus, se află şi la cea mai bună vârstă a carierei, are 26 de ani". 

"S-a convins repede la arabi"

Tehnicianul a vorbit şi despre aventura arabă a lui Stanciu: "Mi l-aş putea imagina la Slavia, ne-ar ajuta dacă vine. Ştiu că există varianta să plece de la Al Ahli şi să revină în Cehia. Nu am lucrat cu el, dar referinţele şi informaţiile culese de la colegii lui sunt favorabile şi faptul că după doar jumătate de an doreşte să joace din nou în Europa demonstrează ce are în cap. S-a convins în scurta experienţă şi consider un lucru pozitiv".

79,5%din fanii cehi cred că transferul lui Nicu;or Stanciu ar fi beneficic pentru Slavia Praga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.