Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Eugen Neagoe e fermecat de noul transfer, Filip Mrzljak: „E lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo”

Filip Mrzljak, în dreapta // Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 30 iunie 2019

Eugen Neagoe (51 de ani) reclădește din temelii Dinamo și e în plin proces de schimbare a lotului lăsat de Mircea Rednic. Tehnicianul e extrem de mulțumit că șefii au reușit să-l convingă pe croatul Filip Mrzljak să vină în „Ștefan cel Mare”. 

  • Jurnaliștii GSP Eduard Apostol (reporter) și Cristi Preda (foto) sunt în Spania și transmit cele mai noi informații din cantonamentul lui Dinamo

Neagoe l-a caracterizat pe închizătorul Mrzjlak, într-un interviu acordat reporterului GSP.ro aflat în Marbella.

„Îl așteptăm diseară. L-am dorit din primul moment în care am venit la Dinamo. Are calități de lider, are personalitate, e ceea ce trebuie pentru Dinamo. Este un bun transfer, dar asta nu înseamnă că aceasta este ultima mutare”, a declarat Eugen Neagoe, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

13.000 €va fi salariul lunar al lui Mrzljak la Dinamo, la fel cât ia și căpitanul Dan Nistor

GSP a anunțat de pe 13 iunie că Dinamo e interesată de Mrzljak, iar Prunea declara la momentul respectiv că „Filip este un fotbalist interesant, pe care oricine din România și l-ar dori. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, astăzi putem semna cu unul, cu doi, cu trei sau cu niciunul”.

Dinamo i-a transferat în această vară pe Riccardo Piscitelli (25 de ani, portar), Kevin Bru (30 de ani, mijlocaș central), Gabriel Moura (31 de ani, fundaș dreapta), Slavko Perovic (30 de ani, atacant), Florin Bejan (28 de ani, fundaș central), Andrei Sin (27 de ani, mijlocaș), Alexandru Răuță (27 de ani, mijlocaș), Cătălin Straton (29 de ani, portar) și Brito (mijlocaș, 31 de ani).

Vezi și:

Dan Nistor a caracterizat noile transferuri de la Dinamo: singuraticii din lot și marea surpriză: „De la Mărgăritescu n-am mai avut un jucător așa agresiv!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.