Nationala

Gigi Becali naște o dezbatere uriașă: ar trebui să iasă Răzvan Marin din echipa de start a lui Cosmin Contra?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 June 2019

Gigi Becali crede că performanța naționalei de tineret va aduce un plus de încredere întregului fotbal românesc. Patronul celor de la FCSB a iscat o dezbatere: cum ar trebui să arate mijlocul naționalei mari a României. 

Becali a fost impresionat de modul în care Alexandru Cicâldău, 21 de ani / CSU Craiova, și Tudor Băluță, 20 de ani / Brighton, au controlat mijlocul terenului la Europeanul de tineret.

Latifundiarul din Pipera sugerează că Răzvan Marin, 23 de ani / Ajax Amsterdam, ar trebui să depună un mare efort pentru a le lua locul în naționala lui Cosmin Contra. 

„Eu cred că va insufla la tot fotbalul românesc ce au făcut ei. Au transmis încredere tuturor. Se va vedea asta la toate meciurile europene. Nu foarte mult, că e vorba și de valoare acolo, dar încrederea va fi la cote maxime.

Pașcanu mi-a plăcut foarte mult. Toți jucătorii de la tineret au loc la prima echipă a României. Nu doar 5, 6 cum a spus Răzvan Lucescu.

Eu cred că e nevoie de două plombe de la echipa mare. Stai să vedem. O să fie mare problemă pentru antrenorul care va tebui să aleagă între Răzvan Marin, Băluță și Cicâldău. Spune tu, pe cine ții pe bancă dintre ei trei?”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

13.500.000 €este cota lui Răzvan Marin pe transfermarkt.com, a doua ca valoare pentru un român, după portarul lui Genoa Ionuț Radu, la 15 milioane de euro

VEZI ȘI:

Florinel Coman recunoaște, după turneul final: „Da, am avut o ofertă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.