Nationala

Oficialii FRF în dialog cu Rădoi: „Mirel era foarte supărat” + Putea ajunge în locul lui Răzvan Lucescu: „Am văzut oferta”

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 July 2019

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a dezvăluit că a avut o discuție cu Mirel Rădoi, după ce naționala României U21 a pierdut semifinala cu Germania, 2-4, de la EURO 2019.

„Am vorbit ieri, i-am zis să nu mai fie supărat. Era foarte supărat Mirel. Se aștepta la mai mult, își dorea mai mult. Dar i-am spus că ăsta e fotbalul, s-a terminat. Hai să uităm ce a fost. Trebuie să vedem ce construim de acum încolo", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

„rădoi mi-a arătat oferta!”

Stoichiță susține că Mirel Rădoi putea pleca de la naționala sub 21 de ani înainte de EURO pentru că a avut ofertă de la Al Hilal, echipă la care a fost prezentat ieri Răzvan Lucescu.

„Acum două luni de zile s-a întâmplat. A venit la mine și mi-a spus să nu cred ce apare în presă, m-a asigurat că mergem înainte. Am avut o discuție atunci, mi-a arătat o ofertă, ca să nu fie discuții, dar mi-a zis că mergem înainte. I-am zis bravo, măi băiatule. Sunt oferte și acum, dar Mirel este un om echilibrat”, a adăugat Mihai Stoichiță.

 Citește și:

Rădoi x 60 = Răzvan » Antrenorul momentului în fotbalul românesc câştigă într-un an mai puțin decât Lucescu jr. într-o săptămână la Al Hilal

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.