Diverse

Caz cutremurător! Un arbitru de fotbal păcălea băieți pentru a-i abuza sexual: 470 de victime! A luat 16 ani de închisoare!

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 01 iulie 2019

Un caz stupefiant în Norvegia. Un arbitru de fotbal, identificat ca Henrik de anchetatori, în vârstă de 27 de ani, a păcălit, șantajat și agresat sexual băieți și tineri între 9 și 18 ani începând din 2011, a dezvăluit New York Times. În total, 470 de victime.

Acuzatul a fost obligat să plătească victimelor o compensație de 2,6 milioane de euro, cea mai mare din istoria Norvegiei

Individul se prezenta pe rețelele de socializare drept o adolescentă, Sandra sau Henriette, cunoscând sute de persoane din Norvegia, Suedia și Danemarca. Le cerea imagini și filmulețe intime, apoi, șantajându-i că le va face publice pe YouTube, îi abuza. De multe ori, chiar la el acasă, în localitatea Fetsund, la 30 de kilometri est de Oslo.

În cele din urmă, a fost prins, judecat și condamnat la 16 ani de închisoare. Și obligat să plătească o compensație de 2,6 milioane de euro. „Cea mai mare compensație din istoria Norvegiei”, cum a confirmat Christian Lundin, avocatul victimelor.

Citește și:

EXCLUSIV Șoc: a început Negoiță să bage bani la Dinamo! Ce sumă a plătit patronul „câinilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.