Liga 2

Petrolul și U Cluj, pe mâna fiului omului care a falimentat Rapidul

Petrolul - U Cluj

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 01 iulie 2019

Octavian Moraru, impresarul moldovean care controlează transferurile de la trei echipe de Liga 1, s-a înțeles cu U Cluj și Petrolul, două favorite la promovarea din liga a doua în primul eșalon.

Pe piața impresarilor din România, un nume își face tot mai mult simțită prezența. Este vorba de moldoveanul Octavian Moraru, fiul lui Valerii, afaceristul din Republica Moldova care a falimentat Rapidul.

Moraru junior este specializat în aducerea de jucători din Portugalia și în ultimele sezoane s-a ocupat de campaniile de transferuri ale celor de la Gaz Metan, Poli Iași și Hermannstadt. 

Conform surselor Gazetei Sporturilor, acesta a ajuns, acum, la o înțelegere și cu U Cluj și Petrolul, cele două cluburi fiind printre cele mai importante formații din liga secundă. Atât clujenii, cât și ploieștenii au bugete foarte mari, dorind promovarea cu orice preț.


FOTO: Octavian Moraru

În trecut, fiul cel mare al lui Valerii Moraru a fost finanțator al celor de la Zimbru Chișinău, dar după doar doi ani a renunțat pentru că, sub conducerea sa, echipa ajunsese într-o situație financiară precară. 

2.000.000 €au bugete pentru promovare atât Petrolul, cât și U Cluj

Citește și:

Cristi Pustai, încă la Gaz Metan, deși a fost prezentat oficial la Dunărea Călărași!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.