Liga 1

Când anunță Gică Hagi destinația lui Ianis Hagi: „E meritul lui că se vorbește atât despre el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 iulie 2019

Gică Hagi a vorbit despre ofertele pe care le-a primit Ianis Hagi după Campionatul European de tineret. „Regele” nu a exclus varianta Barcelona sau a unei alte echipe de calibru.

„Despre interesul Barcelonei pentru Ianis... E bine că se vorbește atât de mult despre Ianis. E meritul lui. A muncit pentru acest lucru. A făcut-o foarte bine.

Pentru mine sunt discuţii, sunt vorbe, eu sunt un tip mai pragmatic. Interes poate să aibă oricine, orice club din lume. El e un jucător dorit şi vedem ce se va întâmpla. Important e să găsim soluţia cea mai bună pentru el şi viitorul lui. E monitorizat serios de cluburile mari, de cluburile foarte mari. Dacă el v-a spus că e pregătit pentru orice...”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Decizia în 5 zile

„El trebuie să meargă să joace. Încă nu s-a luat o decizie. Suntem în perioada în care evaluăm. Urmează decizia. Până atunci, evaluăm ofertele și i le expunem. Acum e liniştit, urmează să plece în vacanţă şi în 4-5 zile trebuie să luăm o decizie.

El trebuie să joace, să continue pe acelaşi drum, să progreseze, are nevoie de o echipă mare. Eu mă văd cum am fost la Sportul Studenţesc, perioada în care am plecat la o echipă mare, la o echipă europeană, care juca în Europa şi el are nevoie de o echipă puternică ca să devină mai bun. Doar colegii te fac mai bun, nivelul la care te duci şi el trebuie să facă lucrul ăsta”, a adăugat „Regele”.

„Normal că suma de transfer e importantă. Cota lui e mai mare acum. Nu e un lucru decisiv suma de transfer însă. Jucătorul trebuie să îmi zică dacă el e mulţumit de club, de echipă, salariu şi toate astea”
Gică Hagi

Citește ȘI:

COLOSAL! Gică Popescu, primele dezvăluiri concrete despre transferul lui Ianis Hagi: „Avem ofertă peste 10 milioane de euro, salariul e uriaș!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.