Campionate

Neymar la Barcelona nu mai e o utopie » Un jurnalist a divulgat revenirea starului pe Camp Nou: „Totul este gata”

Neymar // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 02 iulie 2019

Marcelo Bechler, jurnalistul brazilian care a anunțat transferul lui Neymar la PSG în 2017, crede că „totul este gata acum între Barcelona și jucător”. 

Întoarcerea lui Neymar la Barcelona nu e o utopie. După două sezoane la PSG, atacantul paulista chiar vrea să joace din nou cu Messi și Luis Suárez, iar tatăl său a demarat negocierile cu clubul catalan.

Un alt semn important este declarația jurnalistului brazilian Marcelo Bechler (Esporte Interativo), cel care a anunțat și transferul lui Neymar în 2017.

„Totul este gata acum între Barça și jucător. Simt mult optimism în jurul lui Neymar”, a divulgat acesta în timpul emisiunii El Partidazo, la postul de radio Cadena COPE, susținând că foarte curând va avea loc o întâlnire între Neymar Sr., avocatul fotbalistului și André Cury, omul de legătură al grupării blaugrana cu piața sud-americană.

„Ambele părți vor să vadă afacerea realizată, iar PSG vrea să scape de o problemă. Cred că Neymar va reveni pe Camp Nou în această vară”, a mai spus Bechler, care crede că "Neymar și-a plănuit întoarcerea. Există două moduri de a forța o despărțire: să câștigi Liga Campionilor sau să dinamitezi clubul, ceea ce el a reușit”.

105 goluria marcat Neymar în 186 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competițiile (4 sezoane)

51 de goluria adunat atacantul brazilian în două stagiuni în tricoul lui Paris Saint-Germain (58 de jocuri)

Vezi și: Neymar s-a săturat de PSG! Mesaj teribil pentru președinte: „Nu mai vreau să joc aici! Vreau la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.