Tenis

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU » Simona Halep a explicat în ce constă ajutorul oferit de Ion Țiriac: „E special”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o luni pe Aliaksandra Sasnovich în primul tur de la Wimbledon, 6-4, 7-5, și va juca în turul secund cu Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA). Meciul va fi miercuri, însă ora urmează să fie anunțată de organizatori în cursul zilei de azi. 

După victoria de ieri, Halep a fost întrebată în ce constă ajutorul pe care-l primește de la Ion Țiriac. 

„Mă ajută enorm. Și astăzi (n.r. luni) a fost la meci, mi-a dat încredere. Stilul lui de a vorbi, de a-mi oferi sfaturi, e special. Mă ajută mult. E zilnic alături de mine începând cu 2014”, a explicat Simona Halep pentru Fanatik.

Ion Țiriac a ajuns la Wimbledon cu două zile înainte de start și a ajutat-o direct pe Simona Halep, anunță sursa citată.

Fostul mare jucător de tenis a trecut peste antrenorul Daniel Dobre și i-a explicat româncei cum să lovească mingea la antrenament pentru că nu-i ieșeau retururile: „Du-te-n faţă, nu te uita! Nu rămâi acolo după lovitură, nu te mai uita după minge, revino la loc!”.

Citește și:

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU // Cum a reacționat „Miki” atunci când a aflat că va evolua contra lui Halep la Wimbledon: „Toți spuneau că se va întâmpla asta”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.