Liga 1

Ianis Hagi a recunoscut unde vrea să se transfere: „Era visul meu de mic!” + care e marele obiectiv pentru „decarul” României U21

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iulie 2019

Ianis Hagi (20 de ani) și-a exprimat preferințele pentru transferul din această vară. Totodată, marele obiectiv al „decarului” de la Viitorul este câștigarea unui trofeu cu echipa națională.

Ianis va pleca de la Viitorul la finalul acestei săptămâni, după cum au afirmat ieri Gică Popescu și Gică Hagi. Ofertele pentru „decarul” naționalei de tineret sunt numeroase și diverse: de la salarii de un milion de euro, până la o sumă de transfer cu șapte cifre sau echipe cu nume uriaș ca Barcelona, Bayern Munchen sau Borussia Dortmund.

„Nu neapărat toamna asta, dar un vis al meu de mic era să joc în campionatul Spaniei. Dar asta nu înseamnă că voi refuza o ofertă din altă parte dacă voi fi mai mulţumit acolo. Îmi doresc, la fel ca orice alt jucător român, să ajung în primele cinci campionate din lume şi să mă menţin acolo.

Cred că mulţi dintre noi vor face pasul la cel mai înalt nivel şi o să ne menţinem acolo. Sigur vom avea acelaşi performanţe ca la tineret și la naționala mare. Obiectivul meu este acela de a câştiga un trofeu cu România”, a declarat Ianis Hagi la TV Telekom Sport. 

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

CITEȘTE ȘI:

Ar avea loc Ianis Hagi la Barcelona? » Verdictul expertului în fotbalul spaniol: „Nu e un luptător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.