Liga 1

GAZ METAN // Edi Iordănescu nu își iartă jucătorii: „Doar atunci vom avea o zi liberă”

FOTO: gaz-metan-medias.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iulie 2019

Gaz Metan Mediaș se află în cantonament în Spania, iar Edi Iordănescu (41 de ani) le lansează tot felul de provocări elevilor săi.

Fundașul Valentin Crețu (30 de ani) a dezvăluit promisiunea pe care le-a făcut-o Iordănescu jr. fotbaliștilor medieșeni: câștigă următoarele două amicale și primesc o zi liberă.

„Am început destul de tare antrenamentele, dar o să ne ajute foarte mult în campionat. A decurs totul ok, suntem mulţumiţi, mai avem două meciuri amicale şi sperăm să câştigăm o zi liberă, pe care ne-o dă Mister dacă nu pierdem. Aşa ne-a promis. Dacă nu pierdem niciun amical, avem o zi liberă în plus. Pentru noi va conta mult.

De când a venit Mister sunt foarte bine defensiv şi primim foarte greu gol. Asta contează, de aici pleacă totul la o echipă. Să stai bine defensiv, să dai echilibru, să dai încredere echipei. Pentru noi va fi un atu în campionatul care urmează”, a declarat Valentin Creţu, potrivit TV Telekom Sport.

Rezultatele GAZULUI în amicale

Gaz Metan - Algeciras 3-0
Gaz Metan - FC Kilmarnock 0-0

Medieșenii mai au programate două partide de verificare în Spania, cu Lincoln Gibraltar (prima ligă din Gibraltar), respectiv Charlton Athletic (liga a treia din Anglia).

VEZI ȘI:

Marco Dulca a semnat cu Viitorul » Din Anglia, direct în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.