Tenis

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU, în turul secund la Wimbledon 2019 // Organizatorii au anunțat ora și terenul pe care va avea loc duelul românesc

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA) se întâlnesc în turul secund de la Wimbledon miercuri, după ora 15:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport.

Duelul românesc din turul secund de la Wimbledon se va juca pe terenul cu numărul 2 al complexului londonez. E programat după meciul de pe tabloul masculin dintre elvețianul Stan Wawrinka (19 ATP) și americanul Ryan Opelka (63 ATP). Înfruntarea dintre cei doi are starul la ora 13:00, astfel încât Simona și Miki nu vor intra pe teren cel mai probabil după ora 15:30.

Duelul de miercuri va reprezenta prima confruntare directă din circuitul WTA dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Cele două s-au mai întâlnit în circuitul ITF în 2008, pe vremea când cele două erau la începuturile carierei. Atunci, Halep a învins-o pe compatrioata sa cu 6-3, 6-0 într-un turneu disputat la Monteroni d'Arbia (Italia).

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2019 // VIDEO Alt an, aceeași problemă! Simona Halep a avut multiple accidentări la gleznă în carieră: cum s-a descurcat de fiecare dată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.