Tenis

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU // Miki a cucerit întreaga lume a tenisului! A sărit în ajutorul unui fan din tribunele arenei de la Wimbledon

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 July 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a trecut Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 53 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Wimbledon 2019. Miki a cucerit întreaga audiență în setul secund, după ce a ajutat un fan căruia i se făcuse rău.

  • Halep va juca în turul trei cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA). Partida e programată joi, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Mihaela Buzărnescu a etalat un tenis încântător în setul secund. Forehand-ul a funcționat la cote înalte, erorile forțate, 15 la număr în primul set, au dispărut, toate ducând la un avantaj de 4-2 pentru Miki.

La scorul de 30-30 în game-ul cu numărul 7, jocul a fost întrerupt pentru câteva minute. Un spectator aflat în tribună, în zona din spatele lui Buzărnescu, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Prima care s-a oferit să îl ajute a fost chiar jucătoarea din România, care i-a oferit o sticlă cu apă. Gestul a fost remarcat și de contul oficial WTA Insider, care a lăudat reacția româncei.

Din fericire, fanul și-a revenit rapid și jocul a putut fi reluat. Buzărnescu a rezistat în fața tentativei de revenire a lui Halep și a închis setul la 4. 

Vezi și: 

Victoria Azarenka va juca în turul trei cu învingătoarea dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.