Tenis

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU 6-3, 4-6, 6-2 // Halep privește cu optimism viitorul: „Mă bucur de viață. Un singur lucru nu s-a schimbat!” + ce spune despre meciul cu Azarenka

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a trecut de Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 53 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Wimbledon 2019. 

  • Halep va juca în turul trei cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA). Meciul se va disputa vineri, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori.

„Nu a fost un meci ușor. A fost puțin emoțional. Amândouă am jucat bine. Mă bucur că am reușit să câștig. Cred că am fost un pic mai puternică din punct de vedere mental în setul decisiv.

Sunt mult mai relaxată în ultima vreme. Sunt bucuroasă, mă simt bine și încerc să mă bucur de fiecare zi din viață, pentru că este una frumoasă.

Până acum, în carieră, am reușit să îmi ating toate obiectivele, să ajung pe locul 1 și să câștig un turneu de Mare Șlem. Sunt motivată în continuare, muncesc mult. Mereu îmi doresc să câștig. Acest lucru nu s-a schimbat!”, a declarat Simona Halep la Eurosport. 

„Sunt pregătită pentru meciul cu Azarenka!”

Simona o va înfrunta în turul trei pe bielorusa Victoria Azarenka, dublă câștigătoare de Mare Șlem, în 2012 și 2013 la Australian Open.

„Pot să spun că mă aștept la un meci dificil. E o jucătoare solidă, una care lovește puternic mingea, dar am încredere. Am câștigat împotriva ei acum doi ani pe iarbă. Sunt pregătită, sunt puternică și știu ce am de făcut. Vom vedea ce va fi”, a explicat Halep.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU 6-3, 4-6, 6-2 // VIDEO Moment tensionat în final » Buzărnescu a răbufnit: „Serios?! E total nedrept din partea ta!” + Reacții dure pe internet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.