Liga 4

CSA Steaua a găsit soluțiile pentru promovarea în Liga 3! Adrian Falub manager, Adrian Matei „principal”

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 04 iulie 2019

CSA Steaua e foarte aproape de a încheia un acord cu Adrian Falub (47 de ani) și Adrian Matei (51 de ani) pentru următoarele două sezoane, principalul obiectiv rămânând promovarea în Liga 3.

După ce a ratat pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3, Steaua se reorientează, în urma demisiei lui Marius Lăcătuș. În ultimul timp au avut loc discuții cu mai mulți posibili antrenori sau manageri, printre care Gabi Balint, Marius Baciu, Adrian Neaga, Sorin Paraschiv și Alexandru Andrași, fără să se ajungă la niciun rezultat.

Recent, conducerea grupării din Ghencea a demarat negocierile cu Adrian Falub (47 de ani), ultima dată antrenor la Chiajna, formație care a retrogradat la finele sezonului precedent. Cele două părți sunt foarte aproape să parafeze o înțelegere pentru următorii doi ani. Falub ar urma să ocupe funcția de manager general, iar la propunerea sa, „principal” va fi Adrian Matei (51 de ani), fostul fundaș central al Stelei în anii '90.

Iovan rămâne

Mâine, Falub și Matei vor avea o ultimă discuție cu comandantul clubului, Pompiliu Bixi Mocanu, dar surse din cadrul clubului susțin că cei doi sunt ca și numiți. Obiectivele rămân aceleași: promovarea în Liga 3 și avansarea spre fazele superioare ale Cupei României. Ștefan Iovan, fostul colaborator al lui Marius Lăcătuș, ar urma să primească o nouă funcție în cadrul Centrului de copii și juniori al clubului. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Ianis Zicu a fost prezentat oficial la Farul Constanța! Pe cine a adus în staff-ul cu care atacă promovarea în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.