Tenis

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Maria Sharapova adâncește războiul cu Pauline Parmentier după eliminarea de la Wimbledon: „N-am mai putut să fac asta după ce am văzut acel clip”

Maria Sharapova și Pauline Parmentier, după ce rusoaica și-a anunțat abandonul // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 July 2019

Maria Sharapova (32 de ani, 80 WTA) s-a retras de la Wimbledon în primul tur, abandonând în meciul cu Pauline Parmentier (33 de ani, 88 WTA), la scorul de 0-5 în decisiv, din cauza unor probleme la tendonul mâinii stângi. 

Criticată aspru de Parmentier pentru faptul că s-a retras din meci la 0-5, Sharapova a reacționat în cursul zilei de miercuri pe contul său de Twitter, unde a distribuit un clip cu Parmentier celebrând pe teren abandonul rusoaicei. 

„Mă gândeam la un somn de după-amiază, dar acest lucru nu a durat prea mult după ce mi-a fost trimis acest clip”, a scris Sharapova.

Parmentier a celebrat exuberant victoria cu Sharapova, iar apoi a explicat raționamentul dansului său: „Am făcut un scurt moonwalk (n.r. dansul celebru al lui Michael Jackson) pentru Bennet (n.r. Julien Benneteau, căpitanul echipei de Fed Cup a Franței), pentru că mi-a spus să fac asta, dacă o voi învinge pe Sharapova”.

Vezi și: Maria Sharapova, criticată dur de adversară după ce s-a retras la 0-5 în decisiv: „Mi se pare trist să-mi spună asta”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.