Nationala

Ionuț Radu, promisiune nebună înainte de Jocurile Olimpice 2020 » Ce a promis că face dacă România va cuceri aurul la Tokyo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iulie 2019

Ionuț Radu, căpitanul naționalei României U21, e gata să renunțe la podoaba capilară dacă naționala noastră va cuceri medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

„Dacă aș lua aurul la Tokyo, m-aș tunde la chelie. Lucru pe care nu l-aș face pentru nimic în lume, dar pentru asta chiar aș face-o”, a declarat Ionuț Radu la Pro TV.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice, după ce la Euro 2019 U21 a ajuns până în faza semifinalelor, fiind eliminată de Germania, scor 2-4. „Tricolorii mici” au obținut 7 puncte într-o grupă cu Croația (4-1), Anglia (4-2) și Franța (0-0).

Radu a explicat și cum a ajuns să fie portar: „Când eram mic îmi era lene să alerg și de asta m-am făcut portar”.

Goalkeeperul răscumpărat de Inter de la Genoa a vorbit și despre viitorul său: „Pe plan personal, pentru mine nu este important când o să ajung un portar de top, important este că o să ajung și acum este importantă pregătirea mea”.

15.000.000 €e cota de piață a lui Ionuț Radu, fiind cel mai bine cotat român la momentul actual

Citește și:

EXCLUSIV / VIDEO Florin Răducioiu, interviu INCENDIAR la 25 de ani de la drama cu Suedia » Îi acuză pe Iordănescu și doi jucători: „M-a deranjat ce a făcut la penalty-uri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.