Liga 1

Ianis Hagi dorit de Genk, echipa care fabrică vedete în Belgia » Antrenorul Felice Mazzu confirmă interesul: „Normal că suntem interesați”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iulie 2019

Ianis Hagi (21 de ani) e în atenția mai multor cluburi importante din Vestul Europei, printre care și Genk. Felice Mazzu, antrenorul belgienilor, și-a manifestat interesul pentru fotbalistul român.

Ianis Hagi? Normal că suntem interesaţi, dar nu suntem singurii. Am văzut multe meciuri ale lui şi mi-ar plăcea să îl transferăm”, a spus antrenorul lui Genk, potrivit Het Laatste Nieuws.

Principala condiție pusă de Gică Hagi pentru transferul fiului său e ca acesta să joace la echipa la care se duce, iar la Genk are șanse mari să fie printre titulari.

„Prima regulă pentru transferul lui: Ianis să joace! Mai departe, care o să fie salariul lui și câți bani vor veni la club, mai vedem”, a spus Gică Hagi într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor miercuri. (Detalii AICI)

După un Campionat European U21 foarte bun făcut de Ianis, pentru serviciile mijlocașului și-au manifestat interesul echipe precum Barcelona, Standard Liege, Ajax, Borussia Dortmund sau Sevilla.

Genk, locul perfect pentru Ianis?

Formația belgiană a promovat în ultimii ani nume importante din fotbalul mondial și ar putea fi o rampă de lansare spre Vest pentru Ianis. Hagi jr. ar putea urma o traiectorie asemănătoare cu Răzvan Marin, care, plecat în 2017 de la Viitorul la Standard Liege, a semnat în această vară cu Ajax Amsterdam, semifinalistă în ultimul sezon al Ligii Campionilor.

Vedetele lansate de Genk

Nume Post A juca la Genk în.. Acum joacă la...
Kalidou Koulibaly fundaș 2012-2014 Napoli
Kevin de Bruyne mijlocaș 2008-2012 Manchester City
Thibaut Courtois portar 2009-2011 Real Madrid
Christian Benteke atacant 2006-2009 Crystal Palace
Sergej Milinkovic-Savic mijlocaș 2014-2015 Lazio
Wilfred Ndidi mijlocaș 2015-2017 Leicester
Leon Bailey mijlocaș 2015-2017 Leverkusen
Divock Origi atacant 2001-2010 Liverpool
Yannick Carrasco mijlocaș 2005-2010 Delian Yifang

6.000.000 €
este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Citește și:

Gică Hagi plânge când vorbește despre fotbal și despre proiectul său de la Viitorul: „Nu vreau averi! Bucuria mea e când văd copii care joacă fotbal și datorită mie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.