Liga 2

Sancțiuni severe pentru U Cluj, după ce un jandarm a fost rănit la meciul de baraj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iulie 2019

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a amendat clubul U Cluj după ce un jandarm a fost rănit cu un scaun aruncat din tribune în timpul barajului de promovare cu Hermannstadt.

Formația din Cluj a primit o amendă de 100.000 de lei și va fi obligată să joace patru meciuri fără spectatori. „Șepcile roșii” vor evolua și sezonul viitor în Liga 2 și vor duce lupte grele pentru promovare cu echipe precum Rapid, FC Argeș, Farul Constanța și Petrolul.

CONTEXT

Scene șocante au avut loc la meciul tur al barajului demenținere/promovare în Liga 1 dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt, scor 0-2. Un ultras al „șepcilor roșii” a intrat la bustul gol pe teren și a fost imobilizat imediat de forțele de ordine. Ajunși în fața galeriei, clujenii au început să arunce cu tot ce-au avut la îndemână în jandarmi și stewarzi.

Unul dintre jandarmii aflaţi în faţa galeriei clujene a fost lovit puternic în cap cu un scaun rupt şi a rămas inconştient, într-o baltă de sânge
După ce-a primit îngrijiri de la paramedici pe pista de atletism a terenului, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Cluj, iar medicii i-au făcut imediat un examen cu un computer tomograf. Acesta a suferit o fractură a cutiei craniene.

Vezi și:

VIDEO „Fiare”, nu ultrași! La 11 ani după ce au băgat un jandarm în comă, suporterii lui U Cluj au recidivat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.