Liga Campionilor

Șicane între CFR și Astana » Cum s-au răzbunat clujenii, după ce kazahii i-au sabotat la meciul tur

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 July 2019

CFR Cluj și Astana folosesc toate mijloacele posibile pentru a-și asigura avantaje în dubla manșă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

  • Partida tur dintre Astana și CFR se va disputa marți, la Nur-Sultan, în Kazahstan, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.RO. 

Kazahii au insistat ca meciul tur să se joace marți pentru a-i prinde pe cei de la CFR obosiți după partida din Supercupă, cu Viitorul, care se va disputa sâmbătă seară, la ora 20:00. Timpul de refacere va fi scurt, partida din Kazahstan urmând să se desfășoare marți, la ora locală 19:00, adică 16:00 în România.

Una dintre problemele clujenilor va fi distanța până în Kazahstan. De la Cluj la Nur-Sultan sunt 4.300 de kilometri. Cel mai rapid zbor de linie durează 11 ore, dintre care 4 reprezintă escala în Varșovia. De aceea, campioana a decis să închirieze un charter, cu care va parcurge distanța în 5 ore. Plecarea va fi duminică, imediat după Supercupă.

Clujenii s-au răzbunat

În replică, CFR a decis să joace returul, programat pe 17 iulie, de la ora 21:00. De ce au insistat clujenii ca meciul să se joace cât mai târziu? Jucătorii din Kazahstan vor fi dezavantajați de diferența de fus orar, la startul partidei fiind miezul nopții la Nur-Sultan. Meciul se va încheia când jucătorii adverși sunt obișnuiți să doarmă deja, adică ora 2:00 în Kazahstan!

Citește și:

Fără Țucudean în Kazahstan! Situație îngrijorătoare: golgeterul Ligii 1 se operează din nou la inimă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.