Campionate

VIDEO Gianluigi Buffon a revenit la Juventus! A făcut vizita medicală și a cerut o clauză specială

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iulie 2019

Gianluigi Buffon a revenit la Juventus după un sezon petrecut la PSG, cu care a câștigat campionatul în Franța. Portarul a efectuat astăzi vizita medicală și a trecut-o cu bine.

Goalkeeperul de 41 de ani a fost întâmpinat cu urale de o mulțime de suporteri. Conform cotidianului italian La Repubblica, Buffon le-ar fi cerut șefilor de la Juventus să-i garanteze minimum 10 meciuri în tricoul „Bătrânei Doamne” în următorul sezon, 8 în campionat și două în Liga Campionilor.

Astfel, l-ar depăși pe Paolo Maldini în topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în Serie A din istorie. Buffon are acum 640 de prezențe, în timp ce Maldini a prins 647 de partide.

„PSG mă anunţase de cinci luni că voi fi al doilea portar în sezonul viitor. Din ianuarie, am avut tot timpul pentru a mă gândi şi am ajuns la concluzia că nu este pentru mine, astfel că am renunţat la mulţi bani şi la opţiunea de a mai rămâne un an.

Dorinţa lor era absolut legitimă, de înţeles şi oferta era atractivă. Totuşi, la 41 de ani am nevoia de a avea emoţii. Emoţiile se traduc prin energie, vise, sentimentul de a face parte din ceva”, a spus Buffon.

Citește și: 

Mateo Kovacic a fost cumpărat definitiv de Chelsea de la Real Madrid pentru 45 de milioane de euro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.