Tenis

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA // Halep, premieră la actuala ediție » Organizatorii au anunțat ora și terenul pe care va juca în turul 3 la Wimbledon

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40  WTA) se vor înfrunta vineri în turul trei la Wimbledon. Partida e programată pe arena centrală, în jurul orei 17:30.

  • Simona Halep - Victoria Azarenka va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

Simona Halep va juca în premieră pe arena centrală la această ediție a Marelui Șlem londonez. Meciul cu Azarenka este al doilea al zilei de vineri, după cel de pe tabloul masculin, dintre sud-africanul Kevin Anderson și argentinianul Guido Pella, al cărui start e la ora 15:00.

Simona Halep e văzută favorită de bookmakeri în fața dublei câștigătoare de la Australian Open. Palmaresul direct dintre cele două este egal, 2-2. Simona a câștigat singurul meci pe iarbă, în optimile de finală de la Wimbledon 2017, scor 7-6(3), 6-2.

Cum a prefațat Halep înfruntarea

„Pot să spun că mă aștept la un meci dificil. E o jucătoare solidă, care lovește puternic mingea, dar am încredere. Am câștigat împotriva ei acum doi ani pe iarbă. Sunt pregătită, sunt puternică și știu ce am de făcut. Vom vedea ce va fi”, a explicat Halep.

Vezi și: 

VIDEO Ashleigh Barty a reacționat după atacul dezlănțuit al lui Sam Groth la adresa Serenei Williams: „Serena nu are nicio idee despre nimic! A fost de tot rahatul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.