Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Curățenia după Mircea Rednic costă 130.000 de euro! Patru jucători nu se dau plecați

Mircea Rednic

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 05 iulie 2019

Eugen Neagoe a dat afară jucătorii aduși de ”Puriu”, dar epurarea a costat cât un salariu bun pe un an. Au mai rămas patru fotbaliști care nu vor să rezilieze și costă clubul 29.000 de euro lunar.

Eugen Neagoe schimbă Dinamo din rădăcini! Înlocuitorul lui Mircea Rednic pe banca tehnică a dat afară fotbaliștii aduși de "Puriu" care până să ajungă la Dinamo aveau luni de zile de pauză și a adus jucători gen Mrzljak sau Bejan, toți cu meciuri în picioare. Totuși, pentru a da afară "mâinile moarte" aduse de Rednic, "câinii" au fost nevoiți să plătească în jur de 100.000 de euro. Acești bani reprezintă salarii și bonificații pentru cei care au acceptat să rezilieze contractele!

Patru nu se dau plecați

"Geană" a reușit în scurta perioadă de când a venit la Dinamo să dea afară nouă fotbaliști, dar nu toți CEI cărora li s-a propus rezilierea au acceptat. 
Frații Jaadi, Reda și Nabil, Papazoglou și N'Diaye nu vor să plece în condițiile "câinilor", care le oferă un singur salariu drept compensație. Cumulat, cei patru o costă lunar pe Dinamo 29.000 de euro. Având în vedere că roș-albii i-au oferit lui Mrzljak 13.000 de euro pe lună, dacă bucureștenii îi vor da afară și pe cei patru, cu banii rămași ar mai putea aduce doi fotbaliști în formă și cu cote bune, așa cum este croatul.

13.000 €pe lună este salariul primit de Nistor și de Mrzljak, acestea fiind cele mai mari remunerații de la Dinamo

7.000 €pe lună câștigă fiecare dintre frații Jaadi și Papazoglou. N'Diaye are 8.000 de euro lunar

Jucători dați afară de Neagoe

Nume / Post

Mandanda portar
Muțiu portar
Dussaut fundaș dreapta
Mallo stoper
Aliji fundaș stânga
Zenke mijlocaș dreapta
Atmane mijlocaș central
Kabashi mijlocaș central
Christovao atacant

Jucători aduși de Neagoe

Nume / Post

Straton portar
Piscitelli portar
Moura fundaș dreapta
Bejan stoper
Sin fundaș stânga
Răuță închizător
Mrzljak închizător
Bru mijlocaș central
Brito mijlocaș dreapta
Perovici atacant

Doar Montini a confirmat

Mircea Rednic a fost readus la Dinamo în octombrie 2018 cu scopul de a reconstrui echipa. Antrenorul de 57 de ani a garantat calificarea în play-off. După ce a ratat acest obiectiv, a anunțat câștigarea play-out-ului, fiind dat afară însă după un nou rateu. În scurta perioadă în care a stat în Ștefan cel Mare, "Puriul" a adus 17 fotbaliști aproape pensionați, care aveau multe luni de inactivitate. Dintre aceștia, singurul care a confirmat a fost italianul Mattia Montini. Vârful de 27 de ani l-a impresionat pe Eugean Neagoe, acesta considerând că fotbalistul este piesă de bază pentru echipa nou-construită. În rest, au mai supraviețuit Klimavicius și Ioan Filip, dar aceștia au șanse puține la titularizare, "Geană" preferându-i pe Bejan, respectiv Răuță sau Bru.

CITEȘTE ȘI:

Dinamo îl trimite din nou pe Marco Ehmann în Liga 2 » EXCLUSIV Prima reacție a jucătorului: „Trebuia să caut cea mai bună soluție pentru mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.