Tenis

WIMBLEDON 2019 // VIDEO + FOTO Caroline Wozniacki, eliminare cu scandal: „Este absurd! Este ridicol!” » A reproșat deciziile hawk-eye-ului

+5 Foto
Caroline Wozniacki // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 iulie 2019

Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă categoric de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, scor 4-6, 2-6.

Caroline Wozniacki a început perfect meciul, conducând cu 4-0 în primul set. Din acel moment, Zhang și-a îmbunătățit jocul și a câștigat 6 game-uri la rând, adjudecându-și setul.

În partea a doua, Wozniacki a făcut break, în primul game, dar chinezoaica a revenit și a condus cu 4-1. Caroline a mai câștigat un game, dar Zhang s-a menținut în avantaj, câștigând meciul.

Zhang devine astfel prima jucătoare din China care ajunge în a doua săptămâna la Wimbledon în ultimii 5 ani. Mai mult, până la această ediție, Zhang nu a câștigat niciun meci pe tabloul principal.

Zhang va juca în optimi cu învingătoarea meciului Dayana Yastremska - Viktorija Golubic. Chinezoaica se poate duela cu Simona Halep în sferturile turneului.

Scandal cu hawk-eye

În setul doi, Caroline Wozniacki a avut mai multe reacții nervoase la adresa arbitrului, reclamând faptul că deciziile luate cu ajutorul hawk-eye-ului sunt eronate.

Este absurd, este ridicol! Deciziile sunt greșite. Cum pot să joc în asemenea mod? Cum pot pierde două puncte din cauza hawk-eye-ului? E clar că deciziile sunt greșite. Înțelegi cât de frustrant e?”, a spus Wozniacki.

Din lojă, soțul lui Caroline, David Lee, a avut și el mai multe reacții nervoase din cauza deciziilor.

Vezi și:

VIDEO Nick Kyrgios, recital și la conferință » Dialog fabulos cu o jurnalistă: „Tu erai în pub azi-noapte...” + recunoaște că a vrut să-l lovească pe Nadal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.