Tenis

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA 6-3, 6-1 // VIDEO Kim Clijsters, impresionată de forța Simonei Halep: „Poate câștiga trofeul! Trebuie să fie mai ofensivă și să servească mai bine”

Simona Halep la Wimbledon // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a dezlănțuit în meciul din turul III de la Wimbledon cu bielorusa Victoria Azarenka  (29 de ani, 40 WTA), pe care a învins-o într-o manieră autoritară, scor 6-3, 6-1.

  • Duelul dintre Simona Halep și Cori Gauff va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

Simona Halep nu a fost credidată printre favoritele la câștigarea acestei ediții de la Wimbledon, însă nu și de aceeași părere e fosta mare jucătoare Kim Clijsters (36 de ani), care e convinsă că jucătoarea noastră poate cuceri trofeul de la Londra. 

„Cred că Simona Halep are ce îi trebuie pentru a câştiga la Wimbledon. Cred că poate să fie foarte agresivă, atunci când situaţia o cere. Pentru a câştiga trofeul are nevoie să fie mai ofensivă şi serviciul să îi funcţioneze puţin mai bine.

Dar e o mare luptătoare, se mişcă fantastic şi poate să sădească neîncredere în mintea oricărei adversare”, le-a mărturisit Kim Clijsters celor de la BBC. 

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Victoria Azarenka 6-3, 6-1

Vezi și: VIDEO Halep speră din nou! Cum arată tabloul româncei: ușor până în semifinale, INFERNAL după » Posibilele adversare până în finală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.