Liga 1

Gigi Becali îl face impresar pe Florin Tănase: „L-am pus să îl vrăjească pe Hagi”

Florin Tănase și Florinel Coman, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 iulie 2019

Gigi Becali își dorește în continuare să transfere jucători de la Viitorul și îl face pe Florin Tănase (24 de ani) intermediar între FCSB și Gheorghe Hagi.

După ce a picat transferul lui De Nooijer (21 de ani), finanțatorul FCSB s-a reorientat către Ionuț Vînă (24 de ani), dar nu vrea să mai vorbească direct cu Gheorghe Hagi, ci îl lasă pe căpitanul FCSB-ului, considerând, mai în glumă, mai în serios, că acesta va avea mai multe șanse de a-l convinge pe „Rege”.

Florin Tănase a acceptat cererea lui Becali, dar i-a transmis că nu îl va suna pe Gheorghe Hagi, ci va apela la un alt truc. 

„L-am pus pe Tănase, ca să-l vrăjească pe Hagi, ca să mi-l aducă pe Vână. Și mi-a zis: «da, nea Gigi, da’ nu-l sun direct pe el, îl sun pe Ianis. Că, dacă-l sun pe el, o să-mi zică, ce mă, te-ai făcut impresar, tu, Tase?»”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

1,5 mil. €este cota lui Ionuț Vînă, potrivit Transfermarkt

„Cu De Nooiijer a căzut, pentru că eu am dat 500.000 de euro și el a vrut 750.000 de euro. Știți cum cred eu că a fost cu De Nooijer? Hai să vă spun. Eu cred că Gică a zis da la început, după care el s-a răzgândit. Așa că, între timp, l-a pus mai apoi pe jucător să spună că nu vrea să vină la FCSB! Diverse strategii” Gigi Becali

VEZI ȘI:

Gigi Becali râde de Talpan: „N-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei atât pe un desen?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.