Stranieri

Marius Șumudică a fost martorul unei scene sângeroase la Gaziantep » Turcii au sacrificat o oaie înainte de antrenament!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2019

Marius Șumudică, 48 de ani, a asistat la o întâmplare neașteptată în cariera sa de antrenor profesionist.

Turcii de la Gazişehir Gaziantep, noua sa echipă, au sacrificat o oaie înaintea startului de sezon, acesta fiind un ritual obișnuit pentru locuitorii respectivei zone din Turcia.

Marius Șumudică a semnat pe 2 ani cu nou-promovata Gaziantep, reușind deja să-i convingă pe sefii clubului să transfere un jucător cu care antrenorul a mai lucrat, Junior Morais, pe care formația înființată în 1988 a plătit 600.000 €.

Tehnicianul român are ca obiectiv clasarea în primele 10 echipe, însa misiunea sa va fi foarte dificilă. Acesta va antrena un lot care costă, în total, doar 5.400.000 €.

Șumudică a fost antrenorul principal de-a lungul timpului a 15 formații: Rocar București, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra, Brașov, FC Vaslui, „U” Cluj, Al-Shaab, Chiajna, Kayserispor și Shabab.

2trofee a câștigat Marius Șumudică din postura de antrenor, Campionatul României și Supercupa României, ambele cucerite cu Astra Giurgiu

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.