Liga 4

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ilie Dumitrescu, tranșant după decizia în cazul palmaresului Stelei: „Aici e forța proiectului! Dacă se întâmplă asta, vin Pițurcă și Tudorel Stoica”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2019

FCSB a pierdut palmaresul Stelei, judecătorii hotărând că CSA Steaua, echipa din Liga a 4-a, are trofeele din 1947 până în 2003.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la CSA Steaua și despre ce trebuie să facă suporterii pentru ca acest proiect să ia amploare.

„Forța acestui proiect nu o reprezintă ce se întâmplă acum la acest club. Forța este dată de suporteri. Acesta este primul pas, să vedem foarte multe abonamente vândute. În momentul în care susții un club, acesta este obiectivul! După care, când va fi gata stadionul, să joace la fiecare meci cu casa închisă.

Când iubești o echipă, o iubești necondiționat! Lăsați-mă cu teoria asta, că suporterii au voie să tragă la răspundere pe cine vor ei. Aici e bariera care m-a făcut să nu mă mai implic în fotbal. Că nu pot fi eu tras la răspundere într-un mod din ăsta, să mi se reproșeze de ce n-am adus nu știu ce jucători.

 Eu am văzut o susținere totală la Glasgow Rangers. Au jucat cu stadionul plin în Liga 4. Nu au așteptat echipa să ajungă în Liga 2. Acolo ți-ai dat seama că toți cei care au iubit clubul au fost acolo. Domne, trebuie 100.000 de abonamente vândute! Și atunci, cu siguranță vor veni și oameni importanți alături de acest proiect, ca Tudorel Stoica, Victor Pițurcă sau Marius Lăcătuș”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Tribunalul l-a făcut stelist pe Ionel Dănciulescu! 3 situații ciudate după decizia privind palmaresul Stelei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.