Campionate

Dan Petrescu, despre numirea lui Frank Lampard ca antrenor la Chelsea: „Trebuia să fiu eu acolo” ;)

Frank Lampard

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2019

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre numirea lui Frank Lampard ca antrenor la Chelsea, fosta sa echipă.

„Trebuia să fiu eu acolo. Îi doresc multă baftă, e prietenul meu” , a glumit Petrescu la conferinţa de presă dinaintea Supercupei.

Petrescu, 51 de ani, a jucat la Chelsea în perioada 1995-2000, cu care a câștigat 4 trofee: Cupa FA 1997, Cupa Ligii 1998, Cupa Cupelor 1998 și Supercupa Europei 1998. Cu Lampard, 41 de ani, a evoluat la clubul londonez între 2001 și 2005.

  • Supercupa României este azi de la 20:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Plus și liveTEXT și video pe GSP.RO.

„Sunt mândru că revin aici în calitate de antrenor. Toată lumea ştie câtă dragoste port acestui club. Cu toate acestea, singura mea preocupare se leagă acum de viitor şi de pregătirea noului sezon. Sunt aici ca să muncesc şi abia aştept să încep”
Frank Lampard, la numirea la Chelsea

"99 la sută nu voi ajunge vreodată antrenor la Chelsea. E o evaluare realistă. Dacă cei de acolo m-ar vrea, m-aș duce. Dar trebuie să fac și eu ceva înainte, să câștig un Champions League, un trofeu important"
Dan Petrescu, într-un interviu GSP în 2017 (Detalii AICI)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.