Liga 4

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // FOTO Florin Talpan, derapaj după victoria obținută de CSA Steaua: a trimis jurnaliștilor mesaje obscene anti-Gigi Becali

+3 Foto
Florin Talpan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 July 2019

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, cunoscut pentru accesele sale de exuberanță manifestate de-a lungul timpului, a fost protagonistul unui derapaj astăzi. 

Fericit peste măsură pentru victoria reușită în Instanță în fața lui Gigi Becali, decizie care a adus palmaresul din 1947 până în 2003 în curtea CSA Steaua, Talpan a trimis un mesaj cu obscenități la adresa lui Gigi Becali mai multor persoane din agendă, inclusiv unor jurnaliști!

Mesajul trimis conținea un schelet, alături de mesajul: „Suporter FC FCSB, așteptând ca Becali să câștige un proces contra lui Talpan”, dar și hashtag-ul obscen: #talpanîidăclanțălacioban.

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a suferit vineri o înfrângere dură: Instanța a decis că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal de la înființare, în 1947, până în 2003. Detalii pe larg, AICI!

Drept la replică Florin Talpan: 

"Avand in vedere situatia de fapt relatata in mod eronat de «amicul» meu de la GSP.ro (nu ii dezvalui numele daca el nu este in stare sa isi asume acest «grandios articol», de care presupun ca ii este rusine, altfel s-ar fi semnat pe el) sunt obligat sa va relatez urmatoarele : intre prieteni fiind la o sueta, am primit aceasta fotografie, iar lor li s-a parut hilara, solicitand-o pe wats up. Nu cred ca suntem singurii care trimitem aiureli pe facebook sau telefon. De altfel poza este veche si «rodata»!

Din greseala, i-am trimis-o acestui individ pe care de altfel l-am si sunat sa ii spun ca este o greseala! Minte cu nerusinare ca a fost transmisa presei, suporterilor etc! Daca ar avea putin bun simt si respect fata de el insusi ar recunoaste ca acestea sunt faptele! Dar este un om de nimic ca si articolul pe care nu il semneaza! Sa preiei o fotografie si sa minti in halul asta doar sa fii citit, este o rusine!

In privinta suporterilor FCSB pot sa afirm doar urmatoarele: forbalul este unul dintre jocurile cele mai fascinante si mai emotionante din lume! Tocmai de aceea, avem cu totii dreptul si putinta de a tine cu orice echipa de fotbal iubim! Ce pot sa spun? Rusine, anonim care nu iti asumi faptele si minciunile!

Vezi și: 6 explicații ale celui mai mare scandal din fotbalul românesc: cum a crezut Gigi Becali că e patronul Stelei

Ilie Dumitrescu, tranșant după decizia în cazul palmaresului Stelei: „Aici e forța proiectului! Dacă se întâmplă asta, vin Pițurcă și Tudorel Stoica”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.