Liga Campionilor

ASTANA - CFR CLUJ // VIDEO Flămânzi înainte de Cluj » Cu Dorin Rotariu integralist, Astana a învins principala rivală la câștigarea titlului

Sursă foto: Instagram Astana FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 July 2019

Astana, adversara celor de la CFR Cluj din turul I preliminar al preliminariilor Ligii Campionilor, a obținut vineri prima victorie după două înfrângeri consecutive în campionat, câștigând cu 2-0 în deplasarea cu Tobol. 

  • Partida tur dintre Astana și CFR se va disputa marți, la Nur-Sultan, în Kazahstan, de la ora 16:00, pe Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cu românul Dorin Rotariu (23 de ani) integralist, Astana s-a impus cu 2-0 după golurile reușite de islandezul Rúnar Már Sigurjónsson, în minutul 53, și de croatul Marin Tomasov, în minutul 76.

Astana venea după două înfrângeri consecutive în campionatul din Kazahstan înaintea acestui succes, 2-3 cu Ordabasy și 0-2 cu Kairat Almaty.

Viitoarea adversară a campioanei României din preliminariile Ligii se află pe primul loc în clasamentul din Kazahstan, cu 38 de puncte, la egalitate însă cu Tobol, chiar adversara pe care a învins-o în ultimul meci direct.

Vezi și: Șicane între CFR și Astana » Cum s-au răzbunat clujenii, după ce kazahii i-au sabotat la meciul tur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.