Cupa Romaniei

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Dan Petrescu, supărat după înfrângerea cu Viitorul: „N-a fost o victorie meritată, dar mai bine să câștige Hagi decât altcineva” + declarații confuze despre Țucudean

Dan Petrescu // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2019

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea din Supercupa cu Viitorul, scor 0-1. 

„Voiam să câștigăm meciul, voiam să câștigăm acest trofeu, din păcate n-am reușit. Voiam să fim pe teren, sărbătorind, dar n-avem timp să suferim prea mult. Nu pot spune că a fost o victorie meritată, noi am avut ocaziile mai mari, dar fotbalul se joacă pe goluri. La ultima fază, ne-a lăsat și norocul (n.r - Deac a țintit bara). L-am felicitat pe Gică Hagi. Mai bine să câștige el decât altcineva. 

Moralul nostru nu e bun, sper să reușesc să-i recuperez mental pe jucători pentru că sunt foarte supărați. Va fi greu să mai punem ceva la punct în luna iulie, avem meciuri din 3 în 3 zile”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Declarații confuze despre Țucudean

Ulterior, la TV Digi Sport, Dan Petrescu a oferit o declarație confuză despre situația lui George Țucudean, cel care ar urma să se opereze din nou la inimă în ziua meciului tur cu Astana: „Nu știu prea multe, n-am discutat, vom vorbi acum, la finalul meciului”. 

Vezi aici toate detaliile de la meciul CFR Cluj - Viitorul 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.