Liga 4

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // Ionel Ganea, derapaj rasist îngrozitor despre scandalul de la Steaua: „E o țigănie foarte mare. Când Talpan mânca la VIP, îi plăcea, nu?”

Intenția lui Ionel Ganea de a comenta scandalul dintre FCSB și CSA Steaua s-a transformat într-un derapaj rasist regretabil // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2019

Ionel Ganea (45 de ani) fostul jucător al lui Dinamo, Rapid și al echipei naționale, a fost protagonistul unui derapaj rasist sâmbătă seara, atunci când jurnaliștii l-au pus să comenteze scandalul dintre CSA Steaua și FCSB, cel în urma căruia echipa lui Gigi Becali a pierdut palmaresul din 1947 până-n 2003. 

„Părerea mea e că e o ţigănie foarte mare. Când domnul Talpan stătea şi mânca acolo la masă la vip, când era cu Steaua, îi plăcea, nu? Şi acum s-a găsit el să ce? Uitaţi-vă că nicăieri în lume şi în Europa nu există aşa ceva. În primul rând, CSA nu a avut activitate. Ei au făcut activitatea asta ca să demonstreze că au şi ei activitat”, a declarat Ionel Ganea, potrivit TV Telekom Sport. 

Ionel Ganea face referire la o fotografie din trecut, în care Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, omul care a pregătit cu minuțiozitate deposedarea lui Gigi Becali de marcă și palmares, apare alături de Viorel Păunescu în loja „bătrânului” stadion Ghencea.

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a suferit vineri o înfrângere dură: Instanța a decis că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal de la înființare, în 1947, până în 2003Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: FOTO Florin Talpan, derapaj după victoria obținută de CSA Steaua: a trimis jurnaliștilor mesaje obscene anti-Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.