Tenis

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Rafael Nadal defilează spre optimi la Wimbledon: ibericul e la două meciuri distanță de un nou duel-șoc cu Roger Federer

Rafael Nadal // foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 iulie 2019

Rafael Nadal  (33 de ani, 2 ATP) l-a învins sâmbătă, în turul al treilea de la Wimbledon, pe Jo-Wilfried Tsonga (34 de ani, 72 ATP), cu 6-2, 6-3, 6-2 și este pentru a noua oară în săptămâna a doua la prestigiosul turneu londonez. 

„Sunt foarte fericit, am jucat un meci minunat, de la prima minge până la ultima. Fiecare zi aici este o luptă, sunt mulțumit de felul în care am evoluat până acum, dar vreau să o fac și mai bine în cea care urmează”, a spus spaniolul la BBC.

Pentru că azi este în mod tradițional pauză la Wimbledon, luni el îl va întâlni pentru un loc în sferturi de finală pe lusitanul Joao Sousa (30 de ani, 69 ATP). 

Fiindcă se află pe aceeași parte de tablou, Nadal și Federer se pot întâlni în semifinalele competiției, ceea ce ar însemna o revedere între cei doi coloși din ATP la o lună distanță după ce ibericul l-a învins clar pe elvețian în semifinale la Roland Garors, 6-3, 6-4, 6-2. 

Federer joacă în optimi cu italianul Matteo Berrettini (23 de ani, 20 ATP), un jucător periculos pe iarbă. 

Vezi și: VIDEO Elina Svitolina și Gael Monfils, show pe Instagram! Dansuri fără inhibiții într-un restaurant de lux din Londra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.