Campionate

Jose Mourinho a refuzat o ofertă STRATOSFERICĂ: „Mulțumesc, dar nu pot accepta!” » A fost ademenit cu un salariu nemaivăzut în sport

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 07 iulie 2019

Xu Jiayin, patronul lui Guangzhou Evergrande i-a propus lui Jose Mourinho un salariu anual de 100 de milioane de dolari. Portughezul i-a răspuns amabil: „Mulțumesc, dar nu pot accepta”.

Xu Jiayin, proprietarul trustului Evergrande Group și al clubului cu același nume din Guangzhou, l-a curtat insistent pe José Mourinho.

Al treilea cel mai bogat chinez, cu o avere estimată la 30,4 miliarde de dolari, s-a întâlnit cu antrenorul portughez și i-a făcut o ofertă nemaivăzută în sport pentru a pregăti echipa sa simultan cu naționala Chinei.

Conform Sky Sports, era vorba de 100 de milioane de dolari (aproximativ 90 de milioane de euro).

Lusitanul, în vârstă de 56 de ani, liber de contract după despărțirea de Manchester United (18 decembrie 2018), l-a refuzat amabil: „Mulțumesc, dar nu pot accepta”. Pentru Mou, elita spre care tinde dintotdeauna este foarte departe de fotbalul chinez. 

Vezi și: VIDEO Mario Balotelli, un nou gest HALUCINANT: i-a dat 2.000 de euro unui barman doar ca să sară în mare cu scuterul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.