Liga 1

VIDEO Unicul suporter dinamovist care a fost alături de „câini” în Marbella, dezamăgit: „Nu mai cred în vise”

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 07 iulie 2019

Dinamo a încheiat cantonamentul de la Marbella și continuă la Săftica pregătirea noului sezon competițional, unde va avea un start exploziv: deplasare la Viitorul, acasă cu CSU Craiova, deplasare la CFR Cluj.

În stagiul din Spania, roș-albii au avut un suporter special, care a asistat la antrenamentele și la primele două amicale ale echipei de suflet, cazându-se în același hotel cu „câinii”.

 

 

Cot la cot cu „câinii”

Ilie Beldiman a făcut peste 500 de kilometri de la Valencia pe Costa del Sol pentru a fi alături de dinamoviști. Suporterul a trăit la intensitate maximă miuțele și amicalele roș-albilor, consumându-se pe margine pentru orice minge. Iar oficialii și jucătorii l-au făcut să se simtă ca unul de-al lor.

„Sunt sigur că sunt mulți dinamoviști ce și-ar dori să fie alături de echipă. De câte ori echipa a venit în cantonament în Spania, începând cu 2013, am fost să-i văd mereu pe jucători.

La București n-am putut să vin, am mai văzut Dinamo doar la Bilbao, atunci, cu Athletic, iar pe această cale mulțumesc domnului Adi Alexandrescu că mi-a făcut rost de bilete mie și familiei. Am mai vrut să vin o dată la București la finala Cupei în 2016, dar a murit Ekeng și m-a rupt la suflet acest lucru”, a mărturisit Beldiman Gazetei Sporturilor.

De ce crede că a greșit Rednic

„Cu Dinamo țin de-o viață, m-a apropiat fotbalul, rivalitatea cu Steaua, multe lucruri. Eu nu sunt nici cu Negoiță, nici cu Rednic, fiecare a greșit. Patronul nu bagă bani, asta e, Rednic a greșit fiindcă a venit călare pe un cal alb, ca salvatore della patria și ați văzut ce a adus, încât nu eram în stare să văd un meci de la capăt la coadă. Ieșirea din impas? Vise de noapte...

Trebuie să vină un investitor cu bani, dar n-am vise, n-am mari speranțe. Eu sper să văd Dinamo în grupele Champions League. Dar mi-e frică să mai sper și pentru următorul sezon. Eu vin la meciurile echipei pentru ceea ce înseamnă Dinamo pentru mine, nu formația de acum.

Asta e situația, ăsta e patronul, să sperăm că va apărea un investitor, doi care să schimbe lucrurile. Sper ca Dinamo să pătrundă în primele șase, să fie în play-off. La titlu nu putem spera sub nicio formă! Ce-a zis Rednic, cu Cupa și campionatul, era abureală pentru copii mici. Dacă e să fim obiectivi, nu aveam nicio șansă”, a mai declarat dinamovistul.

Mizează pe Neagoe

Vizavi de viitorul imediat al formației, nea Ilie a comentat: „Eu sper ca Neagoe să producă o scânteie de care să profite echipa. El n-are nicio vină, antrenorul încearcă. Eu zic că e un antrenor bun, cu un mic efort ar face o formație competitivă”.

„Stadionul nou e tot un vis de noapte. Și nu știu dacă noi, românii, am putea apela la sistemul socios. Unde se adună mulți români, e greu să fie liniște și pace” Ilie Beldiman, suporter Dinamo

Citește și:

DINAMO // Ionel Dănciulescu și Florin Prunea trec la acțiune! Ce vor face șefii lui Dinamo după protestele fanilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.