Tenis

WIMBLEDON 2019 // VIDEO Surpriză uriașă: Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, eliminată de Alison Riske în optimi!

Ashleigh Barty / Alison Riske // foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 July 2019

WIMBLEDON 2019 // Ashleigh Barty (1 WTA, 23 de ani) a fost eliminată astăzi în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, fiind învinsă de americanca Alison Riske (55 WTA, 29 de ani), scor 6-3, 2-6, 3-6, după o oră și 39 de minute.

Australianca era mare favorită înaintea acestui meci, având în spate o zestre impresionantă de 15 victorii consecutive. Iar primul set al întâlnirii, câștigat cu un reconfortant 6-3, prevesta o nouă victorie facilă pentru Barty, fără set pierdut la actuala ediție.

Doar că Barty a fost de nerecunoscut în următoarele două seturi și nu i-a putut face față americancei, care a început să lovească cu mai multă profunzime, micșorând considerabil și numărul erorilor neforțate.

Australianca nu a mai putut ține pasul cu Riske, în ciuda unei încercări timide de revenire din decisiv, iar în final s-a văzut învins la primul turneu de Mare Șlem disputat în calitate de lider mondial.

La 29 de ani, Alison Riske se califică în primul său sfert de finală într-un turneu de Mare Șlem. 

Vezi și: VIDEO Mats Wilander a rămas impresionat de evoluțiile lui Halep de la Wimbledon: „Nu cred că pierde cu Gauff, are o mare oportunitate la acest turneu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.