Liga 1

EXCLUSIV Gică Hagi explică disputa cu Răzvan Lucescu: „Am exagerat eu? El a greșit. Cu ce spune, bagă râcă”

Gică Hagi

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  luni, 08 iulie 2019

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la Viitorul, a acorudat un interviu Gazetei Sporturilor și a vorbit despre schimbul de replici pe care l-a avut cu Răzvan Lucescu.

  • Context: Răzvan Lucescu a declarat că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor forma un nucleu și la naționala mare”. Gică Hagi i-a replicat dur după meciul cu Franța: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori! Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii.” (Detalii AICI)

„Am exagerat eu? El a pronunțat un număr de jucători care vor ajunge în naționala mare, din lotul de la Euro sub 21 de ani. A greșit! E vorba despre o generație, nimeni nu poate să spună câți vor ajunge la națională! Chiar dacă nea Mircea a încercat să-l apere... E normal, e băiatul lui.

În toată istoria fotbalului vorbim despre generații: generațiile anilor '70, '80, '90. Nu despre câțiva jucători, cum a zis el! Un fotbalist poate să facă diferența, dar echipa câștigă trofee! Îl apără nea Mircea, dar Răzvan a greșit. Când tu spui un număr de jucători care vor ajunge mari dintr-o generație întreagă, deja bagi râcă!”, a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Gică Hagi continuă să critice UEFA, care obligă campioana României să treacă 4 tururi preliminare până în grupele Ligii Campionilor: „Din creion, ne-a sărăcit și i-a îmbogățit pe alții”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.