Tenis

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2019 // VIDEO Shuai Zhang, viitoarea adversară a lui Halep, a stârnit râsete la conferință: „Eu nu prea îmi urmăresc adversarele” :)

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 July 2019

Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) a trecut de americanca Cori Gauff (313 WTA, 15 ani), scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2019.

  • Simona Halep va juca în sferturi cu chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), care a învins-o pe ucraineanca de Dayana Yastremska (19 ani, 35 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-2
  • Meciul dintre Halep și Zhang se va disputa marți, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

„Nu m-am consumat prea tare înainte să văd finalul meciului dintre Halep și Gauff. Nu are sens cât timp nu îmi cunoșteam adversara. De altfel, nu sunt obișnuită să îmi urmăresc adversarele la Wimbledon. Eu ies de obicei în turul secund (râde).

Mă voi concentra doar în momentul meciului. Acum vreau să mă bucur de victorie, să mă relaxez”, a declarat Zhang într-o conferință de presă susținută la Londra.

Zhang: „Am amintiri grozave cu Halep!”

„Cu Simona am jucat de câteva ori. Am niște amintiri grozave de la acele meciuri. Împotriva ei am obținut prima mea victorie pe tabloul de simplu de la Australian Open. Sper să mă ridic și mâine la nivelul momentului”, a adăugat chinezoaica. 

HALEP, PALMARES NEGATIV CONTRA LUI SHUAI ZHANG

Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, în timp ce chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CORI GAUFF 6-3, 6-3 // Halep vrea să se răzbune pe următoarea adversară: „Am o șansă bună pentru semifinale și voi lupta pentru asta!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.