Campionate

Neymar a lipsit nemotivat de la reunirea lui PSG » Șefii francezilor au reacționat imediat, iar despărțirea e una iminentă

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 08 iulie 2019

Brazilianul Neymar (27 de ani) a lipsit de la reunirea lotului celor de la PSG și riscă sancțiuni serioase din partea conducerii. 

Neymar a rămas în Brazilia pentru a sărbători trofeul obținut aseară în Copa America, 3-1 în finala cu Peru. Șefii parizienilor nu au suportat încă un gest deplasat din partea starului brazilian și i-au transmis un avertisment. 

„Luni, 8 iulie, Neymar a fost convocat pentru reluarea activităţilor echipei Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain a constatat că jucătorul Neymar  nu şi-a făcut apariţia la ora stabilită, fără a avea acordul clubului în prealabil. Clubul regretă această situaţie şi va lua măsurile corespunzătoare”, se arată în comunicatul emis de campioana Franței. 

Toată lumea îl vrea la Barcelona!


Într-un moment în care jucătorii blaugrana, în frunte cu Messi, insistă ca brazilianul să fie readus pe „Camp Nou”, președintele Bartomeu a declarat într-o conferința de presă: „Știu că Neymar vrea să vină la Barcelona, dar PSG nu-l lasă să plece. Nu e o afacere”.

Parisul, care l-a cumpărat cu 222 de milioane de euro în 2017, ar vrea să-și recupereze suma, acceptând inclusiv câteva staruri incluse în tranzacție.

Vezi și:

Lionel Messi, scandal imens: a refuzat medalia și a pornit războiul: „Noi nu trebuie să facem parte din această corupție!”


VIDEO+FOTO Acasă e mai simplu! Brazilienii câștigă al nouălea titlu, după 12 ani de așteptare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.