Liga 1

Dinamo ar putea pierde un titular! Ofertă de la Maccabi Tel Aviv pentru Mattia Montini, omul adus de Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 July 2019

Dinamo se pregătește de noul sezon, dar s-ar putea despărți de Mattia Montini.

Matti Montini, 27 de ani, ar putea pleca în această vară de la Dinamo. Atacantul italian este dorit de Maccabi Tel Aviv, potrivit Prosport. Campioana din Israel a făcut o ofertă oficială de 800.000 de euro.

„Are o ofertă din Israel. Clubul oferă 800.000 de euro în schimbul lui Montini. Prunea ştie şi el. O să vorbesc eu mai multe cât de curând”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus în România, pentru sursa citată.

Montini a venit la Dinamo în noiembrie 2018, din postura de jucător liber de contract. Acesta a impresionat în tricocul „câinilor”, marcând de 13 ori în 23 de meciuri.

Maccabi Tel Aviv a câștigat titlul în Israel în sezonul trecut și e calificată în turul II preliminar al Ligii Campionilor, unde o poate întâlni pe CFR Cluj.

1.000.000 €este cota lui Montini, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Montini, crescut la juniorii Romei, a mai jucat la Benevento, Feralpisalo, Cittadella, Juve Stabia, Arezzo, Pro Patria, Monopoli, Bari și Livorno.

Pe postul de atacant, Dinamo îi mai are pe Andreas Mihaiu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu și Slavko Perovic.


DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber), Brito (liber), Filip Mrzljak (Astra), Andreas Mihaiu (revenire împrumut, Chindia)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid), Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Rachid Ait-Atmane, Vlad Muțiu, Nasser Aliji, Marco Ehmann (Școlar Reșița)

Citește și:

Eugen Neagoe a decis: Cătălin Straton va fi portarul titular în Viitorul - Dinamo » Motivul din spatele deciziei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.