Liga 1

Ianis Hagi la Manchester City? Dezvăluire din interior: transferat pentru Guardiola, împrumutat la Anderlecht

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 iulie 2019

Ianis Hagi (20 de ani) continuă să fie în centrul atenției echipelor puternice. Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, susține că mijlocașul a fost și în atenția lui Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City.

„Știu că la un moment dat Guardiola pedala foarte tare pe dorința de a-l avea în curtea lui la Manchester City. Ianis e un jucător urmărit de multă vreme. Scouteri au tot venit. O variantă era ca Manchester City să-l ia și să-l împrumute mai departe. Sunt multiple posibilități acum”, a declarat Cristian Bivolaru la Pro X.

Oficialul de la malul Mării spune că transferul lui Ianis Hagi e unul special: „Unele cluburi s-au și retras din cursă când au văzut că ștacheta din punct de vedere financiar e prea sus. E un transfer dificil pentru că Ianis nu e un jucător oarecare.

În afară de faptul că e liderul generației lui a și arătat că poate fi un titular și la prima echipă națională. Pe lângă toate acestea, e și fiul lui Gică. Suma reală ar fi undeva la 10 milioane de euro. Toată lumea își dorește ca Ianis să meargă la o echipă unde să joace, unde să fie un antrenor care să-l includă în strategia sa de viitor”. 

Dacă s-ar transfera la Manchester City, Ianis Hagi ar fi împrumutat, cel mai probabil, la Anderlecht, unde antrenor este Vincent Kompany, fostul căpitan al „cetățenilor”. Inițial, englezii ar fi dorit să îl împrumute la Girona, dar formația a retrogradat din La Liga.

Ianis Hagi a fost dorit în această vară de echipe importante precum Barcelona, Borussia Dortmund, Sevilla, Spartak Moscova, Bayern Munchen, Valladolid și FCSB.

Citește și:

Gigi Becali i-a speriat deja! De ce sunt în pericol negocierile dintre FCSB și Viitorul pentru Vînă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.