Altele

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare! Decizia e definitivă

Ilie Năstase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 iulie 2019

Ilie Năstase (72 de ani) a primit 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018.

Curtea de Apel a luat decizia de a-l condamna pe fostul mare sportiv, după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au oferit aceeași sentință în februarie, plus un termen de supraveghere de doi ani.

Pedeapsa primită de către Ilie Năstase este una cu amânare a executării. Acesta a făcut apel și a cerut să îi fie redusă sentința, justificând prin faptul că regretă ce s-a întâmplat și că nu a consumat alcool până la vârsta de 35 de ani.

De ce a fost condamnat

În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice.

În urma incidentului și a scandalului pe care le-a provocat, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal și cu o amendă în valoare de 1.000 lei.

Nu a trecut mult timp de la acest incident și a fost prins din nou în trafic, de acea dată pe scuter și fără drept de a-l conduce. A mai primit o amendă de 1.305 lei și 6 puncte de penalizare. Detalii despre cele două cazuri AICI!

VEZI ȘI:

Cristian Tudor Popescu o vede pe Halep câștigătoare » I-a descoperit secretul: „Face on-court coaching!”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.