Tenis

Simona Halep - Elina Svitolina și Serena Williams - Barbora Strycova sunt semifinalele Wimbledon 2019! Cine e marea surpriză a turneului + cum arată cotele la câștigarea trofeului

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 iulie 2019

Simona Halep (7 WTA) o va înfrunta în semifinalele Wimbledon 2019 pe ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA). În cealaltă semifinală se vor înfrunta americanca Serena Williams (10 WTA) și cehoaica Barbora Strycova (54 WTA).

  • Semifinalele de pe tabloul feminin se vor juca joi. Orele vor fi anunțate de organizatori în cursul zilei de miercuri.

Halep (7), Serena (11) și Svitolina (8) s-au numărat pe lista capilor de serie la începutul competiției londoneze. Cele trei se aflau și pe lista favoritelor bookmakerilor, printre primele 10 jucătoare.

Surpriza a venit de la Barbora Strycova, jucătoare care a eliminat pe parcursul turneului trei capi de serie. În șaisprezecimile de finală a trecut de olandeza Kiki Bertens (4 WTA), iar în „optimi” a depășit-o pe belgianca Elise Mertens (21 WTA). Astăzi, nu a avut nicio problemă în fața favoritei gazdelor, Johanna Konta (18 WTA). A revenit fantastic în primul act, de la 1-4, apoi a defilat în setul secund, câștigat după doar 33 de minute, scor 6-1.

Cote la câștigarea trofeului

Jucătoare Cotă
1. Serena Williams 2,10
2. Simona Halep 2,75
3. Elina Svitolina 6,50
4. Barbora Strycova 10,00

Tabloul competiției

Joi, semifinalele: 

  • Simona Halep - Elina Svitolina
  • Serena Williams - Barbora Strycova

Sâmbătă, finala

Vezi și: 

Organizatorii au anunțat programul zilei de miercuri » Rafa Nadal NU joacă pe arena centrală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.