Liga 1

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Daniel Stanciu și-a anunțat oficial despărțirea de campioană: „Sunt multe persoane cu caractere ciudate! Dacă nimeni nu mă bagă în seamă, eu plec”

FOTO: http://fcastana.kz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 July 2019

CFR Cluj a pierdut primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Astana. Daniel Stanciu (44 de ani) a confirmat faptul că nu va mai ocupa funcția de director sportiv la campioana României.

  • Returul dintre CFR Cluj și Astana se va juca miercuri, 17 iulie.

„Eu am luat decizia. Am stat toată noaptea, m-am gândit foarte bine. Am discutat cu patronul echipei, am relaţia pe care o am, e vorba de viitorul meu. Am refuzat să merg în Kazahstan, nu vreau să intru în amănunte, ţine de strategia de la un club. CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal.

Sunt foarte multe persoane cu caractere ciudate care lucrează în fotbalul românesc şi niciodată nu vom progresa cu astfel de persoane. Există aceeași mentalitate ca în urmă cu 10 ani.

Am cerut rezilierea de comun acord a contractului. Dacă nu mă bagă nimeni în seamă, ținând cont că am anumite lucruri stipulate în fișa postului, nu avea sens să mă cramponez. Nu am avut un salariu extraordinar. A fost probabil unul dintre cele mai mici pe care le-am avut în cariera mea de conducător”, a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

Dumitrescu îi face praf pe clujeni: „Să le plătească în continuare bani mulți ăstora de 38 de ani, să joace tot cu ei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.