Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Ucraineanca e la prima semifinală de Mare Șlem din carieră: „Va fi interesant pentru amândouă”

FOTO: Reuters

Articol de Roxana Fleşeru  —  marţi, 09 iulie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), scor 7-6, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon. Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) îi va fi adversară.

  • Simona Halep va juca în semifinalele Wimbledon 2019 cu Elina Svitolina (8 WTA) joi, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Elina Svitolina va juca joi prima semifinală a carierei într-un turneu de Mare Șlem.

„Sunt fericită că am reușit să trec de pragul sferturilor de finală pentru prima oară la un turneu de mare Șlem, dar încerc să nu mă gândesc prea mult.

Am jucat de multe ori cu Simona, dar la competițiile de acest gen doar la Roland Garros, când m-a învins, dar nu vreau să mă gândesc la acel meci. Cred că sunt o altfel de jucătoare acum. Va fi un meci interesant pentru amândouă, sper să mă prezint cu jocul meu cel mai bun”, a declarat Elina. 

4-3pentru Svitolina e scorul în meciurile directe cu Halep

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SHUAI ZHANG 7-6, 6-1 // VIDEO Halep, schimbare radicală de viziune: „E prima oară când spun asta!” » Care a fost momentul dificil al sfertului de finală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.