Tenis

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au ratat 5 mingi de meci și de calificare în semifinală + Raluca Olaru e în „sferturi” la dublu mixt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 iulie 2019

WIMBLEDON 2019 // Ziua de marți a fost una nefastă pentru românii implicați pe tablourile de dublu. Doar Raluca Olaru (30 de ani) a ieșit victorioasă.

Raluca Olaru (30 de ani) și croatul Franko Skugor (30 de ani) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu mixt. Cei doi au trecut într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, de perechea formată din croata Nikola Mektic și poloneza Alicja Rosolska. În turul următor vor juca împotriva învingătorilor înfruntării John Peers / Shuai Zhang - Robert Lindstedt / Jelena Ostapenko.

Monica Niculescu (31 de ani) și Irina Begu (28 de ani) au fost eliminate de favoritele numărul 3 de la Londra de pe tabloul de dublu feminin, taiwaneza Su-Wei Hsieh și cehoaica Barbora Strycova, scor 3-6, 4-6.

Tecău a ratat 5 mingi de semifinală

Horia Tecău (34 de ani) și olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani) au ieșit în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la Wimbledon. Cei doi au fost eliminați de columbienii Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, scor 4-6, 6-3, 7-6(8), 4-6, 9-11, la capătul a patru ore și 35 de minute de joc. Tecău și Rojer au cinci mingi de meci în setul decisiv. În penultimul act al competiției vor juca cu învingătorii duelului Henri Kontinen/John Peers - Raven Klaasen/Michael Venus.

Rojer și Tecău sunt semifinaliști în toate cele patru turnee de Mare Șlem. Au în palmares și două trofee, unul la Wimbledon, în 2015, și unul la US Open, în 2017.

Vezi și: 

Cum descrie Halep turneul de la Wimbledon: „Vreau să devin membru în acest club!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.