Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Cum se pregătește Svitolina pentru meciul cu Halep: show cu Gael Monfils pe Instagram: videoclipul obraznic postat din camera de hotel

Elina Svitolina și Gael Monfils, sărbătorind în stilul lor calificarea în semifinale la Wimbledon // Sursă foto: Instagram „G.E.M.S Life”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iulie 2019

WIMBLEDON 2019 // Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) s-a calificat în semifinale la Wimbledon, acolo unde va da peste Simona Halep (27 de ani, 7 WTA).

Frumoasa ucraineancă se află într-o relație cu excentricul Gael Monfils (32 de ani, 17 ATP), cei doi formând unul dintre cele mai în vogă cupluri din tenisul profesionist.

A fost petrecere marți în camera de hotel a celor doi, calificarea Svitolinei în semifinală fiind celebrată așa cum se cuvine. Cei doi au postat un clip amuzant pe Instagram, în care francezul sărbătorea printr-un dans rebel accederea iubitei sale în penultimul act de la Wimbledon. 

 

Monfils și Svitolina dețin în comun un cont de Instagram, intitulat „G.E.M.S Life”, acolo unde postează fotografii sau clipuri amuzante cu momentele petrecute pe teren sau în viața privată.

Săptămâna trecută, cei doi au postat un videoclip dintr-un club de lux din Londra, unde n-au ezitat să danseze fără inhibiții în fața celor prezenți.

 

Dacă Svitolina a impresionat și a ajuns până în semifinale, Gael Monfils nu s-a putut bucura de un parcurs asemănător. El s-a retras în primul tur, în meciul disputat împotriva compatriotului Ugo Humbert (66 ATP), din cauza unei accidentări.

Vezi și: FOTO Elina Svitolina, obstacolul din drumul spre finală pentru Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.