Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // „Greu cu Simona, dar sperăm!” / „Le-ai dat peste nas criticilor” » Ce scrie presa din Ucraina despre semifinala de foc Halep - Svitolina

Elina Svitolina // foto: Guliver/Getty Images

Articol de Răzvan Luţac  —  Wednesday, 10 July 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA)  și Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) se vor întâlni în semifinalele de la Wimbledon, iar presa din Ucraina a salutat prima calificare a unei compatrioate în penultimul act al turneului de Mare Șlem. 

  • Simona Halep va juca în semifinalele Wimbledon 2019 cu Elina Svitolina. Meciul va avea loc joi, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

Astfel, jurnaliștii de la Kiev și nu numai s-au întrecut în articole laudative la adresa jucătoarei care a trecut de cehoaica Muchova în două seturi, 7-5, 6-4.

„Bravo, Elina! Le-ai dat peste nas criticilor”, a fost concluzia celor de la sport.ua, care amintesc faptul că Elina este prima sportivă din Ucraina care se califică în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, indiferent de numele acestuia.

„Incredibila Elina a rescris istoria”, plusează și colegii de la tsn.ua.

O reacție plină de emoție a avut-o și fostul jurnalist Alex Glivinski, actual ofițer de presă al Federației Ucrainene. „Elina Svitolina, ești o Frumusețe! A trecut în două seturi de cehoaica Muchova. Best of the best! În semifinale vine Simona Halep. Va fi greu cu Halep, dar noi credem. Go ahead, Elina!”, a scris acesta.

Vezi și: VIDEO Halep, schimbare radicală de viziune: „E prima oară când spun asta!” » Care a fost momentul dificil al sfertului de finală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.