Liga 1

DINAMO // EXCLUSIV Florin Prunea, detalii de ultim moment despre accidentarea lui Dan Nistor + ce șanse are să joace cu Viitorul

Dan Nistor // Sursă foto: fcdinamo.ro

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 10 iulie 2019

Dinamo a disputat azi la Săftica un amical cu Chindia Târgoviște, încheiat 2-2.  Echipa lui Eugen Neagoe a suferit o pierdere importantă în prima repriză, când Dan Nistor s-a accidentat și a fost înlocuit. 

Contactat de GSP.ro, Florin Prunea, managerul general al echipei, a oferit detalii despre problemele cu care se confruntă Dan Nistor:

Nu știm deocamdată dacă va juca în meciul cu Viitorul, așteptăm examenul medical și vom vedea. Nu cred că e o problemă mare, a suferit o contractură. Mâine vom afla dacă joacă, în cursul dimineții vom primi rezultatul investigațiilor”, a declarat Prunea pentru GSP.ro. 

Dinamo debutează în noul sezon luni, 15 iulie, în deplasare cu Viitorul. Partida se va juca de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Vezi și: DINAMO - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // „Câinii”, doar egal în amicalul cu nou-promovata Chindia + Dan Nistor s-a accidentat!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.